Om Modish

Never out of style

Modish

“Clothes makes the man,” skrev den amerikanske forfatter Mark Twain engang, ”naked people have little or no influence in society.”

Men heldigvis, så er der ingen, der behøver føle sig hverken afklædt eller dårligt klædt på; takket være Modish, der har committet sig til at sikre kendte
mærkevarer – til Danmarks bedste priser. For os betyder ”moderigtig”, den rigtige mode til den rigtige pris; og her taler vi sjældent de allernyeste fashion styles. Vi ved af erfaring, at mange ikke vil risikere at få det sidste skrig galt i halsen; og i stedet efterspørger kvalitet og tidløs elegance. Og vi ved, at de fleste synes, det er rigtig god stil ikke at skulle betale for meget. Siden 2010 er vi kommet moderigtige danskere i møde med det rigtige tøj til de rigtige priser. Det har vi kunne gøre, fordi vi springer et led over, når vi tager varerne hjem. Andre ville måske være fristet til at beholde differencen selv, men ikke Modish. For os er det vigtigt at kunne gøre en prisforskel.

Det finder du ud af, når du besøger vores nye webshop for moderne og kvalitetsbevidste mænd og kvinder; med et bredt udvalg af tøj fra de førende high-end fashion- og sportsbrands på markedet. Vi har som nævnt mange års
erfaring indenfor både fashion og sport; og en ambition om at gøre det nemmere for danskerne at shoppe tøj. Med styles der rimer på elegance og god stil; og med ønsket om at tilbyde lidt ekstra for pengene.

Vi er fra Nordjylland og til at regne med. Hos os blæser det en hel del, så vi kan godt kende forskel på ægte kuling og en storm i et glas vand. På modescenen vrimler det med nye vinde, og trends, der kommer og går. Så det kan nogle gange som kunde være svært at orientere sig. Men ikke hos Modish. Når du handler her, er du altid sikker på at holde stilen.

 Vi holder os på sikker afstand fra modescenekanten,
så ingen risikerer at falde igennem eller træde ved siden af i jagten på de nyeste fashion styles. Det er ikke alt, vi tager for gode varer. For hvad er der ved at være det hotteste hotte, hvis man kun er det for en kort periode? Vi foretrækker at være cool på permanent basis. Derfor satser vi på den klassiske og tidløse elegance; den går nemlig aldrig af mode.

Det er vigtigt for os, at du føler dig rigtigt klædt på. Ude og hjemme. På jobbet og i fritiden. Når du dyrker sport. Når du hænger ud. Når du er til fest, eller bare slapper af. Dag ud og dag ind. Forår. Sommer. Efterår og vinter. Det hjælper vi dig med at blive.

Modish

Bobby & Michael