Returnering


Kunden betaler 49kr ved returnering og ved uafhentet pakke, for at dække forsendelsesomkostninger/forudbetalt returlabel.

Ombytning:


Ombytning er gratis

Processen:

Meddel os på support@modish.dk

Returlabel medfølger. Fjern/dæk gamle labels på forsendelses posen/kassen.

Returseddel til print er tilgængelig HER:

Pak varerne forsvarligt ind og vedlæg udfyldt returseddel, se evt. punktet Varens stand ved returnering nedenfor.

Aflever pakken i pakkeshop.

Du modtager en bekræftelse på mail, når pakken er afsendt.


Tilbagebetaling af købsbeløbet


Hvis du fortryder dit køb indenfor de 100 dage fortrydelsesretten er gældende, får du det beløb du har betalt retur.


Forekommer der evt. værdiforringelser, som du hæfter for, fratrækkes det tilbagebetalingsbeløbet.

Udgiften ved returnering hæfter du som kunde selv for. Et gebyr på 49,00 kr. fratrækkes tilbagebetalingsbeløbet, gebyret dækker det forudbetalte returlabel, som er vedlagt din ordre.


Beløbet tilbagebetales med samme betalingsmiddel, som du benyttede ved det oprindelige køb, medmindre andet er aftalt.


Tilbagebetalingen kan vi tilbageholde indtil vi har modtaget varen, medmindre du har fremlagt dokumentation for at have returneret den.

 

Fortrydelsesret

 

Du har som forbruger 100 dages fortrydelsesret på varer købt på Modish.dk, og den 100 dages periode starter den dag ordren er leveret.

 

Har du fortrudt dit køb, skal det meddeles senest 100 dage efter leveringen på mail: support@modish.dk. I mailen skal du gøre klart hvordan du ønsker at bruge fortrydelsesretten (returnering eller ombytning), gerne ved at skrive i emnefeltet: ”Returnering” ELLER ”Ombytning”, efterfulgt af varens navn.

 

Hos Modish sælger vi ikke varer, vi ikke vil se igen, derfor tilbyder vi en 365 dages ombytningsret, så længe varen overholder punkterne i nedenstående punkt: Varens stand ved returnering.

 

Varens stand ved returnering

 

Du hæfter for den forringelse af varens værdi, som skyldes anden håndtering, end hvad der er nødvendigt for at fastslå varens art, egenskaber og funktion. Dette betyder, at du må prøve varen på samme måde, som hvis du handlede i en fysisk butik. Alle mærker skal være fastgjorte, og den originale indpakning skal vedlægges den returnerede vare. Ved returnering af fodtøj og tilbehør (tasker, punge, håndklæder osv.) skal den pågældende vare pakkes i original kasse og/eller pose, og placeres i en beskyttende kasse til forsendelse.

 

Hvis varen er prøvet udover, hvad der er beskrevet ovenfor, betragtes den som brugt og af forringet værdi. Dette betyder, at du ved fortrydelse af købet får en mindre del eller intet af købsbeløbet retur. Det er op til Modish at vurdere varens stand.